Teodor Meleşcanu: S-a suplimentat numărul de cabine până la maximum

| 14 noi, 2014

Teodor Meleșcanu, noul ministru de Externe, a anunțat că românii din Diaspora vor beneficia de mai multe cabine de vot în secțiile de votare. Este singura măsură bună luat de MAE, care a anunțat că nu a putut mări și numărul secțiilor de votare.

”Nu MAE organizează alegerile. BEC, alături de Biroul Electoral pentru Străinătate, au autoritate unică asupra organizării alegerilor în străinătate. Unde s-a putut, s-a suplimentat numărul de cabine până la maximum, 7. A fost suplimentat și numărul oamenilor din secțiile de votare. BEC nu a făcut clarificările cerute de noi, pentru a indica un cadru legal pentru suplimentarea secțiilor de votare. Avem semnale că reprezentanții mai multor partide vor lipsi din componența secțiilor de votare, iar BEC nu ne-a permis înlocuirea lor.”, a spus Meleșcanu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ