Victor Ponta are parte de susţinere internațională pentru votul din 16 noiembrie

| 14 noi, 2014

Tot mai mulți lideri europeni își arată susținerea pentru candidatul Alianței PSD-UNPR-PC. Philip Cordery, fost secretar general al PES, deputat francez pentru Benelux și-a manifestat la rândul său sprijinul pentru Victor Ponta, la președinția României. Declarația lui Cordery a fost făcută în cadrul unei întâlniri pe care deputatul francez a avut-o cu Alexandra Cârstea, președintele PSD Luxemburg.

Totodată, Philip Cordery a lansat un apel îndreptat cu precădere către românii din diaspora, îndemnându-i pe aceștia să-i acorde, cu încredere, votul lui Victor Ponta dumnică. 

“Susțin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din România. Este singurul care poate să unească românii în jurul unui proiect european bazat pe progresul economic și pe justiția socială. Îi îndemn pe toți românii , mai ales pe cei stabiliți în afara granițelor, să se mobilizeze masiv pentru alegerea sa”, a spus Philip Cordery.

Candidat la alegerile prezidențiale, prim-ministrul Victor Ponta este susținut în acest moment de șapte premieri din Europa, alături de alți importanți lideri externi, printre care: Matteo Renzi, prim-ministrul Italiei, Iurie Leancă, prim-ministrul Republicii Moldova, Bohuslaw Sobotka, prim-ministrul Cehiei, Sigmar Gabriel, vice-cancelarul Germaniei sau Martin Schulz, președintele Parlamentului European.

O întreagă pleiadă de personalităţi din România îl vrea pe PONTA preşedinte. Vezi cea mai mare SURPRIZĂ!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ