Liviu Dragnea: Guvernul va adopta până pe 25 octombrie ordonanța privind rectificarea bugetară

| 13 oct, 16:48

Ordonanța privind rectificarea bugetară va fi adoptată de Guvern săptămâna viitoare, a declarat marți liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Ne-a informat prim-ministrul că ordonanța privind rectificarea bugetară va fi adoptată în Guvern până în jurul datei de 25 octombrie, săptămâna viitoare, unde vor fi prevăzute sumele pentru majorările salariale la medici, pentru că la profesori intră în vigoare de la 1 decembrie și plățile vor fi efective începând cu ianuarie", a spus Dragnea, la finalul ședinței coaliției de guvernare, conform Agerpres.

Citește și:  LIVIU DRAGNEA, avertisment pentru senatorii PSD

El a adăugat că premierul i-a informat, totodată, pe reprezentanții coaliției despre discuțiile tehnice care au început cu FMI. După ce Victor Ponta va avea o discuție cu reprezentanții Fondului, săptămâna viitoare, va face o informare în coaliție, a precizat Dragnea.

"Opinia noastră, care începe să se contureze: este necesar un acord cu FMI, nu pentru împrumut, că nu avem nevoie de el, dar un acord preventiv pentru următorii doi ani", a spus Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ