Mesajul ambasadorului SUA către români: M-ați impresionat prin implicarea în comunitate

| 01 dec, 12:53

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, afirmă, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Naționale, că a fost impresionat în perioada de când a venit în țara noastră de "implicarea în comunitate și angajamentul față de prosperitate, educație și securitate" al românilor.

"Dragi prieteni români, în aceste luni de când sunt în România m-ați copleșit cu amabilitate și prietenie și m-ați impresionat prin implicarea în comunitate și angajamentul față de prosperitate, educație și securitate. Astăzi vreau să vă mulțumesc și să vă urez: La mulți ani, dragi români. La mulți ani, România", spune ambasadorul SUA în mesajul postat marți pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice americane.

Citeşte şi:  ZIUA NAŢIONALĂ. 1 Decembrie 2015. LA MULŢI ANI, ROMÂNI! Se împlinesc 97 de ani de la Marea Unire

„La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, #România!”. Mesajul ambasadorului #HansKlemm, cu ocazia Zilei Naţionale a României. #ZiuaNațională #1Decembrie

Posted by U.S. Embassy Bucharest on 1 Decembrie 2015
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ