Mesajul lui Radu Beligan pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta

| 20 sep, 2014

Maestrul Radu Beligan i-a transmis lui Victor Ponta că îl susține, "pentru că țara asta are nevoie de un Președinte tânăr și energic".

Mesajul a fost transmis în cadrul evenimentului de lansarea a candidaturii lui Victor Ponta pentru funcția de Președinte al României, pe Stadionul Național din București.

Actorul a încheiat cu formula rostită de filozofi la finalul unei demonstraţii şi de jurişti la finalul pledoariilor: "Dixi et salvavi animam meam". În traducere, aceasta înseamnă: "Am spus și mi-am mântuit sufletul".

Mesajul maestrului Beligan pentru Victor Ponta:

"Îl susțin pe Victor Ponta, pentru că țara asta are nevoie de un Președinte tânăr și energic!

Cred în tineri, doamnelor și domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preț. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos și până la vârf!

Dixi et salvavi animam meam."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 2014
ivan
nu mai sunt locuri la balaceanca pentru asemenea specimene
21 sep, 2014
Ronea
doamne fereste
Esti senil, mosule. E trist cand omul nu are simtul masurii si al realitatii.
22 sep, 2014
justitiarul
@Ronea
Doreste-ti sa fii la fel de senil ca maestrul la varsta lui ! e foarte lucid si mesajul arata ca e OM. El a inteles foarte bine ca Basescu si ai lui doar mimeaza simpatia pentru intelectuali fiindca au nevoie de ei. Multi intelectuali au cazut in cursa si isi inchipuie ca ideile lor de dreapta sunt si ale politicienilor, in realitate acestia nu au convingeri politice, ci doar interese.
20 sep, 2014
miha
INFORMATII
Vrei sa castigi bani usor,lucrand doar 3 ore pe zi de acasa?Tot ceea ce aveti nevoie este de un calculator conectat la internet!Oferta este extrem de serioasa!Nu este MLM! Nu este joc piramidal!Pentru mai multe detalii accesati e-mailul [email protected],cu titlul infoo/////

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ