Rezultate Bacalaureat 2014. Salt calitativ important în Educație

| 08 iul, 2014

Rezultate Bacalaureat 2014. După centralizarea datelor, am văzut că absolvenții de clasa a XII-a au promovat examenul maturității în sesiunea iunie-iulie cu aproapre 60%.

Rezultate Bacalaureat 2014. Rata de promovabilitate la Bacalaureat pentru 2014 este una foarte bună în creștere fața de anul trecut cu 4%. După centralizarea datelor, am văzut că absolvenții de clasa a XII-a au promovat examenul maturității în sesiunea iunie-iulie cu aproapre 60%. Astfel, munca depusă anul acesta atât de elevii cei mai buni, cât și de către profesori, a dus la îmbunătățirea sistemului de învățământ din România.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014: Cum a fost Bac-ul anul acesta faţă de anii trecuţi

Rezultate Bac 2014. Rezultatele obținute de către elevi la Bacalaureat în urma a patru ani de liceu nu vor întârzia să fie răsplătite. Calitatea în Educație a reprezentat mereu un obiectiv important al ministrului Remus Pricopie, fapt pentru care Executivul cel mai probabil va răsplăti financiar succesul elevilor muncitori.

Citeşte şi: Rezultatele la BAC. Judeţul cu cea mai mică promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2014. Elevii de zece de la BAC vor primi din partea statului câte 3.000 de lei, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată recent. Recompensarea celor peste 120 de elevi care au obținut punctajul maxim este o inițiativă lăudabilă, ce vine să susțină puternic performanțele din Educație, pentru că studiul trebuie să ocupe un loc foarte important în activitățile tinerilor.

Citeşte şi: REZULTATE BACALAUREAT 2014: Promovabilitate de 59,25% înainte de contestaţii. S-au obţinut 104 medii de 10

Rezultate finale Bac 2014. Ministrul Remus Pricopie deja i-a felicitat pe absolvenții de liceu, care au susținut zilele acestea examenul maturității, susținând că munca depusă de elevi împreună cu profesori a contribuit la consolidarea sistemului educațional. Mai mult, ministrul le-a mulțumit cadrelor didactice pentru buna organizare și derulare a probelor din acest an, unde problemele majore din anii trecuți au lipsit în mare parte.

Citeşte şi: REZULTATE BACALAUREAT 2014. Ce notă a obţinut fata lui Gigi Becali la BAC 2014

Rezultate finale Bacalaureat 2014. Pe de altă parte, ministrul a transmis un mesaj de încurajare și elevilor ce nu au promovat BAC-ul și i-a sfătuit ca pentru următoarele sesiuni de examen să învețe mai mult. În același timp, reprezentatul guvernului a atras atenția că s-au demarat acțiuni de susținere a acestor elevi, prin adoptarea actului normativ ce vizează corectarea erorilor rămase în Legea Educației Naționale de pe timpul guvernării Boc.

Citeşte şi: Modificări Legea educaţiei. Băsescu promovează Legea Junglei în cazul Învăţământului

Rezultate Bacalaureat 2014. Principalele măsuri ale OUG-ului trecut recent fac referire la posibilitatea organizării celei de-a treia sesiuni a examenului de Bacalaureat, dar și la posibilitatea introducerii unor meditații instituționalizate, ce să ajute la pregătirea absolvenților de clasa a XII-a. Plata profesorilor va putea fi asigurată din finanțarea de bază, dar și din alte surse de finanțare, precum programe de fonduri structurale accesate de MEN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 aug, 2014
iUh2nPY55c
1JpWrYqeQqz
You col'dnut pay me to ignore these posts!
08 iul, 2014
abramburita
e minunat ce se intampla cu invatamantul romanesc,in doar doi ani de guvernare Ponta...
le loc si de mai bine,a mai multe bac-uri reusite,chiar 3-4 pe toamna..
minunatii nostri copii trebuie neaparat sa se prezinte la vot,cu bac-ul la butoniera...la lavaliera sau chiar la papion
cei care totusi nu reusesc,automat trebuiesc inscrisi in anul pregatitor la facultati...
dupa 2-3 de facultate pregatitoare(?)imposibil sa nu ia si bac-ul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ