REZULTATE BACALAUREAT 2014. O gălăţeancă de 35 de ani a luat o medie FABULOASĂ la BAC 2014

| 08 iul, 2014

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014. A dat bacalaureatul la 35 de ani şi a reuşit să obţină a doua cea mai bună medie din judeţul Galaţi. Mihaela Emiliana Alexandru a fost nevoită să renunţe la studii din cauza situaţiei materiale. După mai mulţi ani, şi-a dat seama că o diplomă îi este necesară, aşa că s-a reîntors la şcoală, notează digi24.ro.

REZULTATE BAC 2014. Mihaela Emiliana Alexandru a terminat un liceu la profilul seral, a susținut examenul de Bacalaureat şi a reuşit să ia a doua medie pe județ în această sesiune: 9,96.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014: Cum a fost Bac-ul anul acesta faţă de anii trecuţi

BAC 2014. A început liceul ca orice copil normal, la vârsta de 15 ani, la Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Tecuci. A renunțat însă la cursuri cu două luni înainte de absolvire după ce a rămas fără tată, iar mama nu a putut să aibă grijă singură de şase copii.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. S-a angajat ca vânzătoare, iar recent a decis să reia studiile întrerupte cu mulţi ani în urmă. Proaspăta absolventă de liceu are o fiică; peste doar doi ani, va trece şi ea prin emoţiile examenului maturităţii.

Citeşte şi: Rezultate Bacalaureat 2014. Salt calitativ important în Educație

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ