SCANDAL: Dumitru Dragomir cheamă DNA-ul pe capul actualilor șefi din LPF

| 26 mai, 16:15

Scandal de proporții în lumea fotbalului, după ce, deținătorul drepturilor de transmisie a meciurilor din Liga I a cerut micșorarea contractului. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cheamă DNA-ul pe capul actualilor șefi din LPF și susține că modul în care ei au negociat contractul e ”pușcărie curată”.

"Ha, ha, ha! Exact ce am spus eu. Când nu faci licitaţie, te ia maşina în bot. Acum să-i întreb eu pe ei de ce nu au făcut licitaţie şi cine răspunde pentru ce se întâmplă? Pentru că acum vine DNA-ul. Eu dacă procedam aşa şi nu făceam licitaţie eram arestat de o sută de ori până acum. Acum îşi dă toată lumea seama că asta a fost şmecheria?

M-au dat afară de la ligă pentru bani. Ei au făcut contracte fără garanţii, eu nu am făcut unul fără garanţii, pentru că în momentul în care încălcau contractul, pac, le luam garanţia. Altfel, contract fără garanţii e puşcărie curată. Cine a făcut asta să răspundă", a declarat Dragomir, informează Mediafax.

El le recomandă preşedinţilor de cluburi din Liga I să se adreseze procurorilor anticorupţie dacă vor ajunge la concluzia că înţelegerea privind cedarea drepturilor TV s-a făcut în mod fraudulos. "Preşedinţilor de cluburi le transmit să fie tari pe poziţii şi să analizeze bine contractul. Dacă a fost făcut fraudulos să se îndrepte imediat către DNA", a adăugat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citeşte şi: Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, trimis în judecată de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 16:31
ionut
Lipsurile şi limitările nu pot exista decât atunci când le cultivăm în mintea noastră. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ