Sorin Roşca Stănescu, despre cartea Adrianei Săftoiu: A uitat pasaje importante din relaţia cu Băsescu

| 26 mai, 17:32

Fostul senator liberal, Sorin Roşca Stănescu, spune ca gestul fostului purtator de cuvant al lui Traian Basescu nu este condamnabil, dar asteapta de la Adriana Săftoiu culisele scandalului în care Teodor Atanasiu a ieşit şifonat din guvernul Tăriceanu.

"Din această perspectivă, din carte, lipsesc totuși o serie de pasaje (...) cum ar fi, de exemplu, modul în care a implicat-o și s-a lăsat implicată de Traian Băsescu în plângerea penală pe care ea, în calitate de consilier prezidenţial, i-a făcut-o lui Teodor Atanasiu, pe atunci ministru al Apărării, ceea ce a condus la eliminarea incorectă a acestuia din Guvern, Adriana Săftoiu ar fi putut să scrie. Cu atât mai mult cu cât, acum, este din nou colegă de partid cu victima sa", spune SRS.

"În realitate, un consilier prezidențial, ca de altfel orice altă persoană care a lucrat, fie și numai o singură zi, la instituţia prezidențială, are obligația să nu divulge acele informații care constituie secret de stat. În măsura în care, desigur, a avut acces la ele. Dar Adriana Săftoiu nu ne divulgă niciun secret. Nimic care să însemne secret de stat. Şi, totuși, cartea ei este extrem de interesantă. Și, în același timp, utilă. Nu atât pentru că avem, iată, diverse imagini picante, un loc aparte ocupându-l modul în care doamna Elena Udrea lustruia cu fustița biroul președintelui României sau cum l-a sedus ea, chiar în prezența președintelui român, pe marele amorez Silvio Berlusconi. Nu! Lucrarea Adrianei Săftoiu este interesantă și utilă pentru cu totul și cu totul altceva. Şi anume pentru modul în care ne demonstrează, fie cum un personaj politic, de prim rând, s-a degradat într-un ritm accelerat, fie cum adevăratul monstru, dintr-un personaj, a ieșit la iveală atunci când acesta a dobândit puterea supremă", mai spune acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 18:48
antitero
mascaltone
dar de expresedintele tzap cu barbuta, nimic, nimic? de Aventura cu rona hartner?!
sau de scenele de sex care se petreceau pe canapeaua din biroul liberalului crin antonescu, nimic? nimic?
27 mai, 06:57
GICA CONTRA
TACI BAI GUTUIE DIN GURA!
TU TE-AI TREZIT PIRNAIAS DE DOI LEI SA VORBESTI? SI TU SI PATRICIANUL ALA NEGRU LA FATA SUPORTERI RUSI FINANTATI DE MASONERIA LOR DATI DIN GURA? NU ERA MAI USOR SA FACA PACT CU VOI CA SA VA FACETI MENDRELE? NU L-ATI DAT JOS DAR V-A BAGAT LA PANDA PE TOTI . MAI TRBUIE SI GUSA TOT OMUL RUSILOR CARE DOREA SA PUNA MINA PE SERVICIILE SECRETE SI A FOST DIBUIT. NU VA MERGE CU MARINARUL. ATI FACUT UN KKT CU CARTEA ASTA SI VETI VEDEA CITA RECLAMA II FACETI PINA LA URMA TOT LUI BASESCU. PIRNAIE NU VA FACE PENTRU CA SINT AMERICANII IN SPATE. AMERICANI CARE NE AJUTA SI LA INTERESE BANCARE LA TOT. IAR TU SI VARANUL MINCATI DIN SUFERTAS. CANALII. VORBA LUI CIORAN ' M-AS FACE CANIBAL DAR NU PENTRU A VA MINCA SI PENTRU A VA PUTEA VOMA. " JEGOSI...TRADATORI ...ACEFALI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ