Traian Băsescu lansează acuzaţii DURE la adresa miniştrilor Sănătăţii: Se ştia de infecţiile care ucid pacienţii din 2008

| 03 dec, 14:00

Fostul preşedinte al statului Traian Băsescu le reaminteşte guvernanţilor că se cunoaştea încă din 2008 că infecţiile nosocomiale ucid pacienţii.

"Domnilor miniştri ai Sănătăţii: nu vă faceți că nu știați din 2008", scrie Traian Băsescu pe Facebook. Fostul preşedinte citează din  Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniul sănătăţii publice din România – 2008.

“Asistenţa medicală spitalicească din România nu se bazează pe ghiduri sau protocoale, iar furnizarea serviciilor şi rezultatele obţinute nu sunt evaluate şi monitorizate corespunzător, activitatea spitalelor nefiind decât sporadic supusă auditului şi evaluării clinice. În aceste condiţii, infecţiile nosocomiale revin periodic, cu consecinţe ce merg până la decesul pacienţilor şi în special al celor mai sensibili, nou-născuţii şi vârstnicii. O altă metodă de îmbunătăţire a calităţii larg utilizată pe plan internaţional, acreditarea spitalelor nu este pusă în practică în ciuda prevederilor legale atât din 2006, dar şi din 1999”.

Citeşte şi:  Un medic de la Spitalul de Arși DEZVĂLUIE de ce au murit pacienții de la Colectiv! "Au murit într-o bombă biologică"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 06:36
RobertRam
erectile issues after heart attack
erectile male dysfunction
erectile trick
icd 10 erectile
is erectile dysfunction a symptom of diabetes
erectile pills sample
03 dec, 22:54
xman
Era cumva presedinte , a iesit la ora 5 sa racneasca la guvern ca sa se faca ceva ?nu,era ocupat cu udrea ,cu promovara ebutei ,acum ar fi corect , saracul, da' n-are loc !
03 dec, 17:37
bulangiul marinar
lanseaza basini puturoase
in gura familiei lui,curvei udrea si chiar in gura,nasul,ochii si urechile lui de closet
huo,criminalule homoxexual depe barci si vapoare,hai sictir

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ