Udrea ar face orice pentru câteva voturi în plus

| 19 mar, 2014

Elena Udrea are de ceva timp preocupări artistice, pe ea o chinuie talentul în vreme ce noi suntem doar chinuiți. După episodul din vara, cand aflată la mare proaspăt divorțata Elena Udrea cânta marinarilor Noi suntem români și după interpretarea melodiei Delirul la petrecerea extravagantă pe care a organizat-o de ziua ei, Udrea ne dezmiardă iar urechile cu Trandafir de la Moldova.

De când a intrat în viața politică și în vizorul public, Elena Udrea, versatilă din fire, nu a contenit să ne uimească cu alegerile făcute de-a lungul timpului. Fie că vorbim de stilul vestimentar, de declarațiile făcute, de deciziile controversate sau de ipostazele în care se afișează, rămâne clar pentru toată lumea că blonda ar face orice pentru câteva voturi în plus. După ce a croșetat în direct, a jucat hora în straie populare, a gătit, a schimbat hainele de firma cu blugii PMP,  a dat cu mopul, și-a rupt tocurile ajutând sinistrații, Udrea ne surprinde acum cu încă un număr de karaoke.

Elena Udrea are de ceva timp preocupări artistice, pe ea o chinuie talentul în vreme ce noi suntem doar chinuiți. După episodul din vara, cand aflată la mare proaspăt divorțata Elena Udrea cânta marinarilor Noi suntem români și după interpretarea melodiei Delirul la petrecerea extravagantă pe care a organizat-o de ziua ei, Udrea ne dezmiardă iar urechile cu Trandafir de la Moldova. Wannabee artista cochetează și cu actoria, lucru dovedit încă de săptămâna trecută.

Oricât de penibil ni s-ar părea nouă, se pare că blondei îi place să pună gura la microfon, iar dacă asta o ajută să mai strângă câteva voturi pentru Mișcarea imPopulară cu atât mai bine. Respectând direcția impusă de patronul ei spiritual și nu numai, ce să-i faci dacă e blondă și atrage atenția, Udrea și-a luat în serios rolul de mascotă a PMP.

Până una alta este de apreciat că, în lipsă de altceva, cum ar fi o strategie clară, o poziție argumentată, o opoziție constructivă, Udrea compensează prin creativitate și oferă, spre deliciul celor săraci cu duhul, episoade tragico-comice pe scena politicii românești. În condițiile în care alegerile europarlamentare se apropie și PMP are cel puțin doi adversari redutabili, PDL și PNL, cu care să se bată pentru câștigarea electoratului de dreapta, Mișcarea Populară profită de orice ocazie pentru a ieși în evidență, oricât de neadecvată ar fi ipostaza în care membrii pardidului ar poza.

În lipsa unor personaje vizibile în PMP, Elenei Udrea îi revine sarcina de a scoate proiectul lui Băsescu din obscuritate și de-al aduce la un nivel acceptabil până la începerea campaniei pentru Parlamentul European, iar dacă acest lucru înseamna că trebuie să se bată și fizic cu premierul Victor Ponta (via Băsescu) pentru a mai câștiga teren, peempista va executa fără probleme și acest număr demn de un adevărat freak show.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 2014
O sodomizez pe nevasta-ta
Stefan Ionescule !
Sugi pula oricui iti da 15-20 de lei pe zi ca sa scrii cu fecale pe acest site gretos...si o sugi zdravan daca afirmi ca esti un tip chinuit, ca n-ai ce manca, ce bea, ce fute, ca esti ultimul om, in concluzie ! Daca o prind pe nevasta-ta, suntem 6 insi in gasca : ti-o futem cate 3-4 odata si ti-o vom trimite acasa soimantita, deselata, dar satiscafuta !
19 mar, 2014
Stoenescu Daniela
Udrea ar face orce pentru cateva voturi.....
obiectiv.info este impotriva PMP si e rusinos ca nu poate face un articol mai transparent ori OBIECTIV
20 mar, 2014
Ana
asa e...
Nu poate fi si el "obiectiv-ul" obedient ca EVZ, laB1, Adevaru etc etc??
Cum isi permite sa fie impotriva PMP? :)))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ