Vasile Blaga: Monica Macovei urma să fie radiată din PDL, conform statului

| 03 sep, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că dacă nu şi-ar fi dat demisia din partid Monica Macovei ar fi fost radiată, conform statutului.

"Eu nu mă bucur de demisia nimănui din partid, dar Monica Macovei nu avea altceva de făcut, după ce s-a înscris în cursa electorală, căci altfel o radiam noi, conform statutului partidului. Nu regret nimic din sprijinul pe care i l-am acordat în permanenţă Monicăi Macovei, dimpotrivă, dar nu pot să fiu de acord cu anumite gesturi aluzive. Dacă ar fi dorit să se înscrie în cursa electorală putea să o facă întâi în cursa internă din partid, alături de Falcă, Predoiu, şi dacă se califica putea să meargă mai departe să-şi revendice locul de candidat la prezidenţiale, în faţa lui Iohannis, prin mecanismul pe care-l stabilisem în comun cu PNL. Dar, nu a făcut-o şi acţiuni de genul 'mie mi se cuvine' nu ţin şi nu le pot susţine niciodată', a afirmat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Monica Macovei a demisionat din PDL


Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat, marţi, demisia din partid şi a susţinut că reacţia sa vine în urma acţiunilor democrat-liberalilor şi a deciziei de a-l susţine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ