Actorul Bogdan Stanoevici, DEMIS de la Cultură: "Am aflat de la ŞOFER"

| 05 ian, 15:52

Actorul Bogdan Stanoevici a fost demis din funcţia de secretar de stat al Ministerului Culturii şi spune că a aflat despre acest lucru de la un şofer al instituţiei, pe 30 decembrie, când venea la birou.

Bogdan Stanoevici a fost demis din postul de secretar de stat al Ministerului Culturii.

"Eu am aflat de la şofer, pe 30 decembrie, venind la birou. Nu am avut nicio discuţie cu ministrul. Cumva, mă aşteptam să se întâmple asta, deşi eu nu fac parte din niciun partid", a declarat Bogdan Stanoevici.

"Eram tehnocrat înainte să vină tehnocraţii", a mai spus Bogdan Stanoevici, precizând că este deranjat de modul în care s-au desfăşurat lucrurile. "Am fost extrem de dezamăgit. Nu ştiu unde este transparenţa despre care se tot vorbeşte acum în minister", a menţionat Stanoevici.

Decizia privind eliberarea lui Bogdan Stanoevici din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost semnată de premierul Dacian Cioloş şi a fost publicată, pe 29 decembrie, în Monitorul Oficial.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ