ADMITERE 2013. Media de admitere la fiecare liceu din ţară

| 20 iun, 2013

ADMITERE LICEU 2013. Elevii care se înscriu în acest an în învăţământul liceal pot consulta site-ul Ministerului Educaţiei pentru a vedea lista cu locurile libere de la fiecare liceu din ţară, pe specializări, precum şi cele mai mici medii de admitere înregistrate anul trecut la fiecare unitate de învăţământ.

Ministerul Educaţiei a publicat lista cu locurile disponibile la fiecare liceu, pe specializări, la nivel naţional, în toate judeţele ţării, ofertă valabilă pentru admiterea din 2013.

Pe site-ul dedicat ADMITERII 2013, au fost publicate listele cu specializările, liceele şi şcolile din toate judeţele, precum şi numărul de locuri disponibile pentru admiterea în licee. Datele Ministerului reprezintă prima centralizare a cifrelor de şcolarizare la nivel naţional, însă ele mai pot suferi modificări, scrie RTV.NET.

Elevii şi părinţii pot vedea oferta liceelor din fiecare judeţ, dând click pe numele judeţului, apoi pot consulta atât lista liceelor şi a şcolilor, cât şi lista specializărilor.

În Bucureşti, de exemplu, la profilul REAL, specializarea Matematică-Informatică, liceele la care anul trecut s-a intrat cu cele mai mari medii sunt

  • Colegiul Naţional "Sf. Sava", media 9,65
  • Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", media 9,57
  • Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu", media 9,50
  • Colegiul Naţional "Iulia Haşdeu", media 9,42.

Tot în Capitală, la profilul UMAN, specializarea Filologie, cele mai mari medii de admitere s-au înregistrat la:

  • Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", media 9,64
  • Colegiul Naţional "Sfântul Sava", media 9,59

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat pe site-ul oficial calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2013-2014. Prima etapă de admitere în învăţământul liceal de stat începe pe data de 5 iulie, cu completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a.

Vezi aici CALENDARUL ADMITERII LA LICEU pentru anul şcolar 2013-2014

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ