Adrian Despot, mesaj solistul trupei Goodbye to Gravity: Abia aștept să te strâng în brațe!

| 04 dec, 19:38

Adrian Despot, solistul de la "Vița de Vie", cel care s-a aflat în Clubul Colectiv în noaptea tragică în care au murit 60 de suflete, a scris pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte adresate unui bun prieten.

Cui? Lui Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, singurul membru care a supraviețuit incendiului și care se află acum pe un pat de spital din Belgia. Andrei a fost în comă, însă medicii l-ar fi sedat la loc, asta pentru că tânărul a aflat că iubita lui, Mădălina, dar și colegii săi de trupă nu mai sunt printre noi.

"3 aprilie 2014, Vita de Vie & Goodbye to Gravity @ Colectiv. Andrei a cantat Fetish impreuna cu noi, cu growl.ul lui caracteristic.. wow! si acum imi aduc aminte ce bine am sunat impreuna... Te astept acasa frate, fa-te bine mai repede, abia astept sa te strang in brate!", a scris Adi Despot pe contul său de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ