Adrian Năstase pe blog: Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii

| 24 dec, 2013

Adrian Năstase afirmă, marţi, într-o postare pe blogul său, că pentru el anul 2013 a stat sub semnul tensiunii şi al speranţelor neîmplinite.

Adrian Năstase afirmă, marţi, într-o postare pe blogul său, că pentru el anul 2013 a stat sub semnul tensiunii şi al speranţelor neîmplinite.

„Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii şi al multor speranţe neîmplinite. Pentru mine. Semne de întrebare, răspunsuri parţiale. Am avut impresia că trăiesc într-o sală de aşteptare. Sau într-o sală a paşilor pierduţi. Într-o lume a lui Godot. Şi a lui Murphy. O lume a pesimismului şi, adeseori, a băşcăliei. O lume a bătăliilor pentru supravieţuire. Lipsită de verticalitate şi de demnitate. Evident, cu excepţii notabile ce dau, în continuare, sens prieteniei şi credinţei”, notează fostul premier.

Acesta precizează că sărbătorile din acest an au, pentru el, o semnificaţie deosebită, dat fiind că anul trecut a petrecut aceste momente în penitenciar.

'În 2012, Crăciunul l-am 'petrecut' în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă ştiam că familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie. Anul acesta mă gândesc, etern neresemnat, că viitorul îmi şi ne va aduce mai multă linişte şi mai multă înţelepciune', afirmă Adrian Năstase.

El precizează că anul acesta îşi va petrece sărbătorile alături de familie şi de prieteni la Cornu.

Adrian Năstase și soția sa Dana așteaptă, pe 6 ianuarie, pronunțarea judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul Zambaccian, în care cei doi sunt acuzați de fapte de corupție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 dec, 2013
titziak
heeee,fularescule,la zdup,fularescule!!!!!
24 dec, 2013
Radu
Te pus la punct ...
micul titulici si marele dragnea ... hahaha ... chiar daca te gratiaza in februarie te-a terminat definitiv ... asa e printre hoti si tilhari ... nu stii care te executa !!!
24 dec, 2013
sergiu
Startul la furat (vazut de toata lumea) l-ai dat cand ti-ai dus acasa rotile de rezerva de la mertanul ministerial predat odata cu postul de ministru.Atunci am simtit lipsa de prejudecati a unui om ,pe care eu in naivitatea mea il credeam serios.Acum ati ajuns la scadenta si v-a trebui sa da-ti socoteala...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ