Adrian Sobaru, care s-a aruncat de la balconului Parlamentului, a intrat cu mașina în gardul Guvernului

| 24 sep, 2014

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care în 2010 s-a aruncat de la baconul sălii de plen a Parlamenului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul Guvernului, potrivit România TV. Bărbatul a forţat bariera.

Adrian Sobaru se afla singur într-o Dacie Break, când a forţat bariera de intrare în curtea Guvernului, prin zona de acces a demnitarilor. Acesta a rupt bariera şi a ajuns cu maşina în faţa Palatului Victoria.

Adrian Sobaru a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi şi SPP-işti. Bărbatul a fost dus cu duba de poliţie la Secţia 1 din Bucureşti.

În decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în timpul unei şedinţe, invocând faptul că i s-a tăiat ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap pe care îl are pentru fiul său, bolnav de autism. În decembrie 2012, Adrian Sobaru a primit un punctaj foarte slab la evaluările angajaţilor din TVR, dar nu a fost disponibilizat şi nici inclus pe lista cazurilor sociale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ