Adrian Sobaru, audiat de procurori

| 25 sep, 2014

Adrian Sobaru, bărbatul care a intrat cu maşina în bariera de acces de la sediul Guvernului, a fost dus joi dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 pentru a fi audiat de procurori, urmând ca anchetatorii să decidă dacă solicită instanţei arestarea preventivă a acestuia.

Conform Poliţiei Capitalei, miercuri, Adrian Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului. Acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală.

Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul iar ulterior a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În 2010, Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ