Preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat: Stelian Tănase şi-a manipulat colegii din TVR

| 25 sep, 2014

Preşedintele - director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) şi-a manipulat colegii din Consiliul de Administraţie privind înfiinţarea unei fundaţii care să se ocupe cu atragerea fondurilor europene, a declarat joi preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Georgică Severin.

"Domnul Tănase şi-a manipulat colegii din Consiliul de Administraţie, ştiu că a fost un singur vor împotrivă, al domnului Blebea (Cătălin Blebea - n.r.), şi în data de 11 septembrie se adoptă hotărârea de înfiinţare a respectivei fundaţii. Nouă ne înaintează în data de 18 septembrie să ne ceară avizul', a spus Severin într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, Stelian Tănase a uitat angajamentul luat legat de starea financiară a TVR.

"Cred că domnul Tănase, foarte preocupat în ultima vreme de această fundaţie, a uitat menirea domniei sale şi angajamentul pe care şi l-a luat legat de starea financiară a TVR şi ceea ce trebuie să facă. Îmi pare rău, pentru că în continuare am o părere foarte bună despre intelectualul Stelian Tănase. Din păcate, începe să mă dezamăgească managerul şi conducătorul instituţiei', a afirmat preşedintele Comisiei pentru cultură şi media.

Citeşte şi: STELIAN TĂNASE: Asupra mea s-au făcut presiuni politice

Senatorul Georgică Severin a citit scrisoarea venită din partea preşedintelui - director general al SRTV pe 18 septembrie în care se cere avizul privind proiectul de înfiinţare a unei fundaţii în scopul atragerii de fonduri europene.

Potrivit lui Severin, majoritatea proiectelor de fonduri europene sunt pe resurse umane iar comisia a dat marţi aviz negativ privind înfiinţarea fundaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ