Stelian Tănase a dezvăluit salariile "vârfurilor" din TVR

| 24 sep, 2014

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri, la Parlament, că salariile "vârfurilor" din TVR sunt "barate la 70 de milioane de lei", colaboratorii primesc în medie un salariu de 2.000 de euro, însă Cornel Nistorescu primeşte o sumă mai mare, pe care nu a precizat-o.

Stelian Tanase a fost audiat, miercuri, in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, in contextul in care afirmatiile recente ale acestuia "au ridicat anumite semne de intrebare asupra a ceea ce se intampla in institutia pe care o conduce", dupa cum a declarat la inceputul audierilor Gigel Stirbu, presedintele Comisiei.

Deputatul PSD Florin Paslaru l-a intrebat pe Stelian Tanase care este salariul mediu al unui salariat in televiziune si cat primesc "varfurile, vedetele din televiziune".

"Ma uit la televizor, vad anumite emisiuni cu anumite vedete sau colaboratori. Aud ca salariile sunt foarte mari, de la 3.000 pana la 10.000 de euro, si ratingul nu a crescut", a spus Paslaru.

Stelian Tanase, despre presiunile politice de la TVR: Cine a sunat a ramas cu telefonul in mana (Video)

"Salariile varfurilor televiziunii sunt barate la 70 de milioane de lei. Colaboratorii primesc un salariu, in medie, de 2.000 de euro, cu una sau doua exceptii care sunt mai mari sau au formule de plata in care noi nu putem sa numaram cuantumul, cum este contractul lui Moise Guran, care e de patru ani la noi.

Avem, de asemenea, salarii mai mari, cum sunt ale lui Cornel Nistorescu, dar nu am voie sa spun public cat primeste, pentru ca este un contract confidential", a spus Stelian Tanase.

Mai multe pe ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ