Adrian Sobaru: Îmi cer scuze şi promit că nu mai fac. Nu mai am bani să trăiesc

| 25 sep, 2014

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a intrat cu masina in bariera de la Palatul Victoria, a marturisit ca ii pare rau pentru fapta sa si ca nu va mai recurge la astfel de forme de protest.

Adrian Sobaru a fost arestat la domiciliu, joi dimineata, dupa o decizie a Judecatoriei Sectorului 1, el fiind acuzat de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Ajuns in fata cladirii in care locuieste, Adrian Sobaru, asteptat de jurnalisti, a declarat ca regreta gestul pe care l-a facut.

Intrebat de un reporter de ce a intrat cu masina in bariera de la Guvern, angajatul TVR a raspuns: "Daca toata lumea doarme...eu imi cer scuze si promit ca nu mai fac. Nu mai am bani sa traiesc...". "Sanatate, tot respectul si Doamne ajuta", le-a spus Sobaru jurnalistilor inainte sa intre in scara blocului.

Adrian Sobaru a fost arestat la domiciliu, dupa ce anterior a fost retinut pentru 24 de ore si audiat la Judecatoria Sectorului 1.

Avocatul lui Sobaru, Vladimir Florea, s-a aratat multumit de hotararea magistratilor, in conditiile in care procurorii cerusera ca Sobaru sa ajunga in spatele gratiilor, in arest preventiv.

Citeşte şi: Adrian Sobaru a fost arestat la domiciliu


Protestatarul si-a recunoscut vina in fata judecatorilor, a spus ca regreta fapta si a explicat ca a comis gestul neasteptat pentru ca este nemultumit de situatia din tara.

Avocatul a confirmat ca Sobaru a avut asupra sa un recipient cu benzina in momentul in care a intrat, miercuri, cu masina in bariera de protectie de la sediul Guvernului, intentionand sa isi dea foc.

Adrian Sobaru este la a treia forma de protest extrem, dupa ce in 2010 s-a aruncat de la balconul Palatului Parlamentului, iar apoi a facut greva foamei in fata sediului TVR.

Citeşte şi: Adrian Sobaru, care s-a aruncat de la balconului Parlamentului, a intrat cu mașina în gardul Guvernului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ