Protest la o şcoală din Bucureşti: Ne vrem învăţătoarea înapoi! Stop minciunii!

| 15 sep, 2014

Mai mulţi părinţi şi copii de la Şcoala 52 din Bucureşti au organizat, luni dimineaţă, în prima zi a noului an şcolar, un protest faţă de decizia conducerii de a le înlocui învăţătoarea.

Una dintre mame a declarat la B1 TV că hotărârea s-a bazat pe "punctajul obţinut la dosare", fiind declaratş căştigătoare o altă învăţătoare. "Au fost două dosare. Consiliul de administraţie nu are reprezentanţi ai părinţilor, doar cadre didactice. Am facut sesizări la Inspectoratul Şcolar, dar sunt toate pe rol, nu s-a făcut nimic", a spus aceasta.

Părinţii spun că noua învăţătoare nu are nici experienţă, nici studii de specialitate. "Ne-au ascuns că nu are studii de specialitate. E doar consilier psihologic, ne-am uitat pe site-ul Ministerului Educaţiei şi nu are vechime. Ni se pare că nu e un cadru didactic potrivit pentru copiii noştri", a mai spus unul dintre ei.

Părinţii şi copiii au venit în prima zi de scoala cu afişe pe care erau scrise mai multe mesaje, printre care "Ne vrem învăţătoarea înapoi" şi "Stop minciunii!", dar şi numele învăţătoarei - Sava Gina.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 2014
Savagina
saVAGINa
Prefer Gina Sava.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ