Se întâmplă în România! Au dotat cu termopane o şcoală prăbuşită

| 02 noi, 2014

Au montat termonape la şcoală, iar acum sprijină pereţii clădirii cu bârne ca aceştia să nu se prăbuşească. Se întâmplă într-o comună din judeţul Iaşi.

La scurt timp după ce au fost montate geamuri termopan la o şcoală din comunca Belceşti, judeţul Iaşi, pereţii clădirii au cedat, iar acum au ajuns să fie sprijiniţi de bârne.

Ideea de a monta geamurile termopan, deşi clădirea veche necesita lucrări de consolidare, a venit de la fostul primar al comunei, Constantin Petraş. El ar fi cheltuit 100.000 de lei pentru a monta termopanele, potrivit Bună Ziua Iaşi.

Curtea de Conturi Iaşi acuză acum neregulile de la Primăria Belceşti privind felul în care au fost folosiţi banii alocaţi pentru lucrările de modernizare a celor două unităţi de învăţământ din comună.

Reprezentanţii instituţiei au constat că în timpul mandatului fostului primar două firme au încasat sume importante pentru realizarea lucrărilor de reabilitare, una dintre acestea încasând bani ilegal. Între timp, cealaltă firmă de construcţii a intrat în insolvenţă.

Acum, primarul Constantin Ciobăniţa spune că a obţinut fonduri europene în valoare de 1,5 milioane de euro pentru modernizarea aceloraşi două unităţi de învăţământ din Belceşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ