Aeroporturile Capitalei sunt deschise; întârzieri de 30 de minute la cursele de pe Henri Coandă

| 26 ian, 2014

Pistele şi căile de rulare pe Aeroporturile Henri Coandă şi Aurel Vlaicu sunt deschise, însă unele zboruri înregistrează întârzieri de până în 30 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, informează duminică Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

'Traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene', se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.


Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp. 
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ