Afacere BOR fără PRECEDENT! Episcopia Huşilor, implicată într-un SCANDAL de proporţii

| 21 noi, 2014

Credincioşii din oraşul Huşi, judeţul Vaslui, se confruntă zilele acestea cu un scandal monstru a cărui personaj principal ar fi BOR, mai precis, episcopul Corneliu Bârlădeanu, care ar fi permis mutarea unor preoţi din Huşi în judeţul Bârlad pentru că aceştia nu ar fi plătit dările către Biserică.

Mai mulţi preoţi din municipiul Bârlad au fost mutaţi în alte parohii pentru că nu au reuşit să plătească birurile impuse de Episcopia Huşilor.

Credincioşii s-au revoltat şi au făcut scandal în biserică în momentul în care s-au trezit cu alţi preoţi.

Trei preoţi au fost mutaţi din Bârlad în sate îndepărtate pentru că nu şi-au achitat datoriile către Episcopia Huşilor, potrivit Romania TV.

Unul dintre ei a rupt tăcerea şi a făcut dezvăluiri despre şpăgile pe care le cer mai marii bisericii: “Din cauza banului, de asta. Am nişte datorii de dat la Protoierie, datorii care vin din plasele pe care ni le-au dat: cărţi, mai multe, pe care noi nu le-am vândut, nu le-a cumpărat nimeni, dar de plătit trebuie să le plătim. 20.000 de euro i s-au cerut tatălui meu ca să nu-l scoată la pensie. I-a zis protopopul «du-te şi dă-i episcopului 20.000 de euro şi te lasă acolo până mori»”.

Datoria preotului se ridică la 24.000 de lei. Şi ceilalţi doi colegi ai săi au de dat bani către Episcopia Huşilor pentru că nu au reuşit să vândă cărţi, calendare sau alte obiecte de cult. Supăraţi că preoţii care au slujit ani de zile în bisericile lor au fost mutaţi, enoriaşii au făcut scandal la biserică.

Enoriaşii din parohia Spiridon 2 vor să strângă bani pentru ca încet-încet să-i achite datoria. Reprezentanţii Episcopiei Huşilor nu au făcut niciun comentariu.

Theodor Paleologu: Unii ierarhi ai BOR se vând pentru bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
Fratele Filimon Felasie
iilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.
23 noi, 2014
BOR Breaking News
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru o minte sclipitoare!
22 noi, 2014
vasile tomzian
Nu am nevoie de multumiri pentru comentariu, ci doar sa asigurati aparitia lui.
Am scris in precedentul comentariu (disparut in neant !) despre inaltii ierarhi Corneliu Barladeanu, Teodosie din Constanta, Petre (?) Sigheteanul si episcopal vicar al Mitropoliei Banatului, pentru care nu pot avea cuvinte de lauda. Acestia ingroasa numarul ierarhilor care nu se pot bucura de stima si aprecierea credinciosilor. Dimpotriva !...
22 noi, 2014
vaasile tomazian
DE CE asteptti comentarii daca le cenzurati sau taiati ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ