ALARMĂ TOTALĂ! Băsescu: Trupele Federaţiei Ruse ar putea ajunge pe teritoriul României

| 06 apr, 19:49

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că Moldova are mai multe alternative pentru a intra în Uniunea Europeană, una fiind unirea cu România.

Traian Băsescu: “Noi trebuie să sprijinim Republica Moldova, să-i dăm alternative. Ei au optat “calea europeană”. Calea europeană are un singur drum? Eu aş spune că nu, căci calea clasică are 14-15 ani. Vedeţi ce se întâmplă cu Ucraina. Atunci am un plan B: unificarea cu România. Şi aici am două variante: să ne unim şi să luăm şi Transnistria, deci şi trupele ruseşti. Eu aş spune să lăsăm Transnistria, le-aş spune românilor din Transnistria să vină în România, să locuiască aici. Dar nu au curaje să spună, au patru focare fierbinţi, Transnistria, Găgăuzia, Taraclia şi Bălţi, toate pro-ruse. Dar e nevoie de cinci-şase politicieni de vârf care să explice zilnic, la televizor, care e situaţia”, a declarat fostul şef de stat.

Traian Băsescu a declarat că, în momentul în care a ajuns la putere, erau 150 de burse pentru tinerii basarabeni. Iar pe timpul lui Boc, acestea au fost ridicate la peste 5 mii. “Esenţa e să nu se reducă numărul de burse, căci acesta e motorul apropierii tinerilor moldoveni faţă de noi”, a afirmat fostul şef de stat.

Citeşte şi: Băsescu: Putin e un om inteligent, dar inflexibil. Nu se va lăsa până nu ajunge la Dunăre

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ