ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. William Brînză propune o subvenţie de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut

| 04 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la Preşedinţie, William Brînză, propune acordarea unei subvenţii de 2.000 de euro pentru fiecare mamă la naştere.

 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. El a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că natalitatea din România este foarte scăzută, iar prin programul său electoral susţine stimularea naşterilor.

'Româncele trebuie ajutate şi stimulate să nască. Se pune problema că suntem o naţie îmbătrânită. Aşa este, dar mă întreb cum o putem rezolva? În programul nostru avem subvenţie de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut, pentru că programul natalităţii este program de interes naţional', a afirmat Brînză.

El susţine că există riscul ca România să creeze locuri de muncă, dar să nu dispună de forţa de muncă necesară.

Candidatul PER a susţinut că Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt lipsiţi de viziune.

'Nu pot să las România destrămată, nu pot să las tinerii noştri să plece în continuare şi nu pot să las ţara pentru care ne-au murit străbunicii să pice pe mâna unor oameni care n-au niciun fel de viziune', a afirmat Brînză. 

El şi-a manifestat totodată totala opoziţie faţă de proiectele exploatării gazelor de şist din judeţul Vaslui şi a aurului de la Roşia Montana, dar şi faţă de iniţiativa de acordare a autonomiei ţinutului secuiesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ