Candidatul Brânză. În lupta pentru COTROCENI a mai apărut un competitor GALERIE FOTO

| 29 aug, 2014

Fostul deputat William Brînză este candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Brînză, care a demisionat miercuri din PDL, candidează în tandem cu Mircea Coşea, preşedinte de onoare al PER, pregătit să ocupe funcţia de premier în cazul în care Brînză va câştiga aceste alegeri. Şeful de campanie al PER pentru alegerile prezidenţiale este preşedintele partidului Dănuţ Pop.

'Noi vom avea un altfel de campanie electorală. Vom fi o echipă de centru, câştigătoare, astfel încât în turul al doilea să fie prezent candidatul PER. Programul de campanie nu va fi strict ecologist. Practic vom promova o ecologie politică prin introducerea şi respectarea principiilor de bază ale ecologiei în conceperea şi implementarea politicii economice şi sociale în sensul respectului instituţiilor statului şi al clasei politice faţă de cetăţean şi natură, faţă de echilibrarea relaţiilor economice şi sociale dintre generaţii şi păstrării şi dezvoltării patrimoniului', a spus Brînză, vineri, într-o conferinţă de presă.

El i-a îndemnat pe cei trei milioane de români din diaspora şi pe rudele acestora din ţară să se prezinte în noiembrie la urne.

Citeşte şi: AVOCATUL de pe trompă. Uite cine îl apără pe realizatorul B1 TV Andrei Bădin?


'Cred că prin PER, prin candidatul ecologist William Brînză, aceşti oameni (n.r. românii din diaspora) vor fi reprezentaţi', a spus Brînză, adăugând însă că 'va încerca să fie un preşedinte al tuturor românilor'.

Mircea Coşea a precizat că a revenit în activitatea PER după mai mult de un an de pauză.

'Am certitudinea că economia românească merge în jos şi ştiu ce am făcut (n.r. pentru remedierea situaţiei).(...) Am de a face cu un regim care sfidează drepturile cetăţenilor şi etapa la care am ajuns după mai mult de 20 de ani cu mari sacrificii. Este o reîntoarcere în trecut (...) Candidatul opoziţiei este o persoană foarte scumpă la vedere şi vorbire, nu are un program şi o viziune şi opoziţia nu face nimic pentru a se remarca şi pentru a-i lămuri pe nehotărâţi că sunt altceva decât actuala putere. Şi atunci datoria mea, chiar şi la vârsta pe care o am, este să reintru în activitate', a spus Coşea. 

El consideră că un candidat la preşedinţia României 'trebuie să aibă două calităţi - vârsta şi experienţa în străinătate pe care Willian Brînză le are'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ