ALIMENTELE care te scapă de CELULITĂ

| 26 mai, 2014

Celulita este rezultatul unui cumul de cauze: inflamatorii, hormonale, alimentare, circulatorii (hidratarea si drenajul lichidelor). Deci si metodele de combatere ar trebui sa se adreseze tuturor cauzelor probabile si nu doar aspectului exterior, scrie nutriţionistul Cristian Mărgărit pe blogul său.

Alimente care combat celulita

Supa de vita si piftia (pentru continutul de colagen), glucosamina si condroitina, MSM- pentru material de constructie al straturilor de rezistenta si elasticitate ale pielii.

Pestele oceanic (bogat in omega 3)

Alimente bogate in vitamina C, vitamina E, magneziu si zinc

Seminte de in (si ulei de seminte de in bogat in lignani), ciuperci, telina, rucola- pentru efectul antiesrogenic turmeric, ginkgo biloba, rodiola, ananas si enzime digestive (in special enzimele proteolitice), pentru reducerea inflamatiei, subtierea sangelui si refacerea zonelor degradate din tesutul conjunctiv.

Lecitina, pentru emulsionarea grasimilor si reconstructia peretilor celulari. Galbenusul de ou este cea mai buna sursa naturala.

Citeşte mai mult pe Cristian Mărgărit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ