E MUSAI să le ţii constant în frigider! Recomandările lui Dr.OZ

| 28 mai, 2014

Sfatul numărul 1 de la Dr. Oz este să „ții la îndemână snack-urile sănătoase și să stai departe de tentațiile dăunătoare din magazine”.

Poți să faci asta stocând în frigider alimentele benefice și renunțând la gustările nefaste:

Iaurtul este un must-have, dacă este grecesc. Acest tip de iaurt conține numărul dublu de proteine și jumătate din carbohidrații unui iaurt degresat normal. Vrei să dai gust gustării? Adaugă fructe proaspete!

Ouăle nu ar mai trebui să fie dușmanul persoanelor cu probleme de colesterol. Potrivit unui raport din 2013, consumul unui ou pe zi nu este asociat cu riscul de atac de cord.

Pe de altă parte, ar trebui să renunți urgent la brânză cedar și unt. Brânza are beneficii nutriționale, dar nu ar trebui consumată încontinuu. Pe lângă faptul că are nivele mari de grăsimi saturate, este și o sursă importantă de sare. Chiar dacă untul dă savoare prăjiturilor, acesta conține un număr mare de grăsimi saturate, comparabil cu un cheeseburger! Cel mai bine este să-l înlocuiești cu ulei de măsline.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
FwL4R6TeJ4mK
bg51BERdl
Haha, shouldn't you be charging for that kind of kndoelwge?!
23 aug, 2014
Tq4HTS3T6qYM
HNVNmrazRI
Can I just say what a relief to find somneoe who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. http://vjxctct.com [url=http://lkxcdy.com]lkxcdy[/url] [link=http://ynjpmxi.com]ynjpmxi[/link]
21 aug, 2014
qVOJBOGu
ax1i5EztnDV
You've imeepssrd us all with that posting! http://ypurlhti.com [url=http://hedeqwwuqq.com]hedeqwwuqq[/url] [link=http://iblpradih.com]iblpradih[/link]
21 aug, 2014
njkypsm9zFDn
wgh89feY
This is crytasl clear. Thanks for taking the time!
19 aug, 2014
fDW4vNsD
SxsL90JZUVER
All of these articles have saved me a lot of hechsadea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ