Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL

| 11 mai, 17:54

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține, în contextul stenogramelor apărute în presă conform cărora Teodor Atanasiu ar fi declarat că în prezent liberalii nu mai au nevoie de PDL-iști și că le-ar face „un mare bine dacă ar pleca”, dar și faptul că nu Cătălin Predoiu va fi viitorul premier, așa cum prevede protocolul, ci un vechi PNL-ist, respectiv Marian Petrache, că fuziunea este un proces solid și nu are de suferit după acest episod "trecător".

"Oricât ar încerca adversarii noștri politici să profite de o situație nefericită fuziunea este un proces solid care nu este afectat de episoade trecătoare.

Relația mea politică și personală cu dl Vasile Blaga este un model de corectitudine și onestitate. Sper ca acesta să fie un reper și pentru unii lideri ai PNL, care mai sunt luați, uneori, de valul unui patriotism al partidului de origine", scrie Gorghiu pe Facebook.

Totodată, liderul PNL critică atitudinea PSD-ului și a premierului Ponta cu privire la aceste discuții din interiorul PNL, catalogând bucuria acestora ca fiind "prostească".

"Pe de altă parte, nu pot să nu remarc bucuria prostească pe care și-a manifestat-o Victor Ponta, în spațiul public, ca urmare a publicării unor discuții de partid, din interiorul PNL, fapt care ne arată, încă o dată, ce preocupări mărunte are acest Prim-ministru. Din păcate, pentru domnia sa, dl Cătălin Predoiu este singura noastră variantă pentru funcția de premier al României. De ce îi este frică nu va scăpa, va fi înlocuit de un premier competent și matur", adaugă copreședintele PNL.

"În calitate de copreședinte al PNL este datoria mea să îmi asum și evenimentele mai puțin favorabile care au loc în cadrul unui proces atât de complex precum cea mai importantă fuziune a partidelor de dreapta, de după 1989.

În consecință, scuzele mele publice pentru cei care s-au simțit jigniți de ceea ce au văzut în unele stenograme cu discuții locale sper să îi facă să înțeleagă, pe viitor, pe toți colegii că începând de anul trecut suntem împreună, și la bine și la greu, nu doar pentru o etapă, ci până la capăt", conchide Alina Gorghiu.

Citeşte şi: ALINA GORGHIU: "viitoarele derapaje din PNL vor fi sancţionate"

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ