ALINA GORGHIU, despre votul în cazul lui Borbely: O nouă ofensă adusă românilor

| 11 mar, 20:47

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a reacționat față de respingerea solicitării DNA privind încuviințarea urmăririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbely, afirmând că este „o nouă ofensă adusă românilor”.

Gorghiu a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, că totul este o acțiune plănuită de Victor Ponta și PSD.

„Votul de astăzi este o nouă ofensă adusă românilor, justiției și statului de drept de către Parlamentul României ș o acțiune premeditată, organizată și pusă în practică de Victor Ponta și PSD. Aceasta este integritatea premierului Victor Ponta, aceasta este dorința sa reală de reformă a clasei politice, acesta este prețul pe care românii îl plătesc pentru ca Victor Ponta să rămână premier. Este încă un motiv să-mi susțin convingerea că, după noiembrie 2014, alegerile anticipate erau cea mai buna soluție”, a scris Gorghiu.

Deputații au votat negativ cererea DNA de urmărire penală pe numele fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, acuzat că ar fi primit foloase necuvenite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ