Alina Gorghiu: PNL va vota împotriva nominalizării lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi

| 09 sep, 14:16

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, că PSD ar trebui să găsească o persoană cu bună reputație pentru Curtea de Conturi, arătând că în cazul în care este menținută propunerea privind-l pe Ilie Sârbu liberalii vor vota împotrivă.

"Cred că este un moment în care dl Dragnea și PSD ar trebui să se gândească la un alt candidat, să aibă înțelepciunea să facă o altă propunere și să vină cu o persoană pregătită, cu experiență, asupra căreia să nu planeze niciun fel de suspiciuni și am convingerea că vor înțelege fără să aduc mai multe argumente poziția PNL" a declarat Gorghiu, într-o conferință de presă.

Ea a precizat că dacă propunerea va fi menținută liberalii vor vota împotrivă, iar în cazul în care va trece de plenul reunit va fi contestată la CCR.

"Dacă nu va înțelege că la Curtea de Conturi este nevoie de o persoană cu bună reputație și că în opinia fiecăruia este faptul că ar exista cel puțin o incompatibilitate morală (n.r. în cazul lui Ilie Sârbu) între calitatea de urmărit penal și cea de membru al Curții de Conturi, atunci îi informez pe cei din PSD că vom vota împotriva acestei numiri și o vom contesta la Curtea Constituțională dacă până la urmă se va face", a mai spus liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 15:42
liviuioan
--agatata-n gardul--
CURTII , impreuna cu ELECTRICA--TATICULUI , cu dezvaluiri spectaculoase- la bORCAN , dintr-un raport al CURTII de CONTURI din 2012 .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ