Andre Rieu s-a recules la club Colectiv

| 07 noi, 17:45

Celebrul violonist Andre Rieu a sosit, sâmbătă după-amiaza, la clubul Colectiv din Capitală, artistul venind special din Olanda pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei de săptămâna trecută.

Andre Rieu a venit la Bucureşti cu avionul privat, informează RomâniaTV, special pentru acest moment.

La Club Colectiv, Rieu, care a susținut o serie de concerte în acest an la București, s-a rugat alături de un grup de tineri și a îngenunchiat la locul unde sunt aprinse mii de lumânări în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în incendiul devastator.

Artistul a declarat, cu lacrimi în ochi, că tot ce are de oferit este muzica sa. El va face şi o donaţie în bani pentru ajutorarea victimelor.

Vizita sa a fost scurtă, de la Colectiv plecând direct la aeroport.

Andre Rieu a susţinut o serie de concerte în Bucureşti în această vară. Datorită cererii imense de bilete, artistul a trebuit să suplimenteze numărul de concerte din Piaţa Constituţiei, ajungând la şapte spectacole în interval de câteva zile, concerte la care au participat aproape 85.000 de spectatori.

Citeşte şi: Andre Rieu, cadou surpriză din partea echipei STEAUA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ