Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA în dosarul retrocedării ilegale de păduri

| 13 ian, 13:10

Andrei Hrebenciuc a fost audiat, marţi, la DNA în dosarul retrocedării ilegale  de păduri. Aflat în arest la domiciliu, fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost chemat de procurori la DNA pentru prima dată după ce a ieşit din arest preventiv.

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost chemat, marţi, la DNA Bucureşti de către procurori ca să semneze un document pe care ar fi trebuit să-l semneze la DNA Braşov. Andrei Hrebenciuc a convenit cu poliţiştii un traseu pe care să se deplaseze de la locuinţa sa până la sediul DNA, dar şi un intervalul orar. Acesta a fost însoţit de două persoane şi nu a vrut să dea declaraţii jurnaliştilor.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, la finalul lunii septembrie, ca Andrei Hrebenciuc să fie cercetat în stare de arest la domiciliu, în timp ce tatăl său, Viorel Hrebenciuc, dar și Ioan Adam și Paltin Gheorghe Sturdza au rămâs în continuare în arest preventiv după prelungirea măsurii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ