Atac mafiot la un service auto de pe Centura Capitalei

| 17 ian, 13:43

Trei bărbaţi au aruncat sticle cu substanţe inflamabile într-un service auto situat pe Centura Capitalei. Deocamdată nu se cunoşte identitatea atacatorilor întrucât aceştia purtau măşti şi au fugit cu o maşină cu numere false.

Atacul s-a produs sâmbătă pe Soseaua de Centură nr. 24 într-o curte care găzduieşte mai multe service-uri auto. Din primele informaţii, trei persoane cu feţele acoperite au intrat cu o maşină în curte, au aruncat două sticle cu substanţe inflamabile, apoi au fugit.

Mai mulţi angajaţi, care se aflau în curte şi în service-uri în momentul atacului, au sunat la numărul de urgenţă 112, relatează RomâniaTV.

La locul atacului au ajuns mai multe echipaje de poliţie care fac cercetări în vederea prinderii persoanelor care au comis atacul. Oamenii legii au ridicat fragmente din sticlele aruncate de atacatori şi, în urma analizelor, s-a contratat că acestea conţineau acetonă. Tot în urma verificărilor, Politiştii din Ilfov au stabilit că atacatorii au fugit cu o maşină cu numere false.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 ian, 16:23
CIA ,CONGO LIBERAL
E RAZBUNAREA LU BASESCU
FIIND DAT AFARA DIN ROMANIA SA SE DUCA LA DIASPOREZII RUMANI
DIN SUMATRA DE SUD,RUMANII SULMATREZI S-AU RAZBUNAT, DAND
CU SCUIPAT BENZINAR,CU TINTA DIRECTA FIIND CONACUL -FURAT DE
FISA AZVOCATA DE 2 BANI,-DE LA NANI,NANA,.TERORISTI DE HARTIE
CLOSETARA.CIA,FBI,KGB,SIE,TIE,MIE,FAC RAZII IN TOATA IEUROPA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ