SURSE: Marian Vanghelie, anchetat de DNA într-un dosar de evaziune fiscală

| 15 ian, 15:47

Încă o lovitură pe scena politică: un alt nume greu din politică este anchetat acum de procurori. După arestarea pentru 30 de zile sub acuzațiile de evaziune fiscală și spălare de bani a lui Marin Dumitru, care ar fi primit într-o singură zi contracte de la primărie în valoare de 20 de milioane de euro, și primarul de la sectorul 5 ar fi ancehtat acum în acest dosar. Vanghelie s-ar face vinovat de evaziune fiscală, informează Romania TV.

Prejudiciul din acest doar se ridică la 40 milioane lei.

În perioada 2009 – 2014, Marian Dumitru Marin şi Victor Ţene – care controlează două societăţi comerciale – au contractat lucrări de reabilitare termică, dar şi alte lucrări de construcţii – în principal, în urma câştigării unor licitaţii organizate de instituţii publice. Lucrările de construcţii şi reabilitare termică au fost subcontractate pentru sume mult mai mici sau au fost executate cu angajaţii proprii.

Bercea Mondial: Am vrut să-l denunţ pe Traian Băsescu, dar DNA nu m-a primit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ