Şeful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucureşti, reţinut pentru o mită de 15.000 euro

| 16 ian, 11:10

Şeful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, Iulian Bocşe, a fost reţinut de procurorii DNA. El este acuzat că ar fi cerut mită 15.000 de euro, din care ar fi primit 5.000 de euro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au reţinut joi pe Iulian Bocşe, şeful Biroului Resurse Umane şi Relaţii cu Publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Anchetatorii urmează să ceară, vineri, Tribunalului Bucureşti, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Iulian Bocşe.

"Inculpatul Bocșe Iulian (șef al Biroului resurse umane și relații cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară București) a pretins de la Cuzuc Dan-Constantin suma de 15.000 de euro, în schimbul favorizării lui Toader Simona Elena, la concursul de promovare organizat în septembrie 2014. Din această sumă, până în prezent, Bocșe Iulian a primit de la Cuzuc Dan-Constantin aproximativ 5.000 de euro.

Totodată, rezultă suspiciunea rezonabilă în sensul că Bocșe Iulian, șef al Biroului resurse umane și relații cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară București și membru al comisiei de concurs desemnate pentru concursul organizat în septembrie 2014 (organizat pentru ocuparea unor posturi vacante de execuție în cadrul instituției menționate), și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu cu prilejul desfășurării concursului menționat, pentru a obține promovarea acestui concurs de către Toader Simona Elena", se arată în comunicatul DNA.

Tag-uri: DNA, Iulian Bocşe
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 18:24
Liviu Raduta
FRATI EMIGRANTI.Daca muncim un an intreg si nu poti veni acasa cu 15.000 euro bani curati.Am dreptate.Si javra asta a luat 15 mi pe favoare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ