ANGAJĂM DEPUTAT! Post de parlamentar devenit vacant, după ce mandatul lui Neţoiu încetează miercuri

| 16 mar, 15:47

Plenul Camerei Deputaţilor va lua act miercuri de încetarea mandatului lui Gheorghe Neţoiu şi va vacanta postul acestuia, la mai mult de un an şi jumătate de la condamnarea definitivă la închisoare cu executare a acestuia, potrivit Agerpres.

Potrivit secretarului Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, plenul va vacanta acest post miercuri ca urmare a răspunsului venit din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, privind situaţia fostului deputat Gheorghe Neţoiu.

"Ne-a venit un răspuns de la doamna judecător Mirela Sorina Popescu cu privire la domnul fost deputat Gheorghe Neţoiu şi până miercuri are termen Comisia juridică să întocmească raportul şi proiectul de hotărâre privind vacantarea postului dânsului. Răspunsul a venit la solicitarea domnului Zgonea. Nu am primit o explicaţie de ce această decizie a ajuns abia acum la Camera Deputaţilor", a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei.

PENIBIL! Fiul unui DEPUTAT a încercat să fure o poşetă pe stradă. La ce TERTIP a recurs pentru a scăpa

Potrivit adresei venite de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, semnată de judecătorul Mirela Sorina Popescu, data la care a rămas definitivă decizia penală prin care s-a dispus condamnarea deputatului Gheorghe Neţoiu la pedeapsa închisorii cu executare este 20.05.2013.

Postul de deputat al lui Gheorghe Neţoiu nu a putut fi vacantat deoarece Camera nu a primit decizia de condamnare a acestuia.

Gheorghe Neţoiu a fost condamnat în luna mai 2013 la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferuri în fotbal".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ