ANI: Primarul din Jilava nu poate justifica un milion de euro

| 12 mai, 13:52

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 4.057.629 lei (aproximativ 963.807 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate, în perioada 2008-2011, de către Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, judeţul Ilfov.

 

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Adrian Mladin în perioada exercitării funcţiei publice, transmite Agerpres.

De asemenea, în urma procedurilor de evaluare au rezultat indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită de către Adrian Mladin, dat fiind faptul că mai multe depuneri de numerar efectuate de către diverse persoane fizice în conturile bancare ale primarului sunt nejustificate.

Prin urmare, ANI a sesizat DNA în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârşire de către Adrian Mladin a infracţiunii de luare de mită.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ