Antonescu: Aş vrea să găsim toţi puterea de a spera, adică de a “învia” puţin în fiecare zi

| 20 apr, 2014

Liderul PNL, Crin Antonescu, a transmis pe Facebook un mesaj de Paşti, în care îşi exprimă speranţa ca toată lumea să găsească puterea de a spera, adică de a ”învia” puţin în fiecare zi.

"În acest an avem şansa de a sărbători Paştele împreună cu catolicii şi cu celelalte confesiuni. Pentru ortodocşi, mai cu seamă, Învierea este momentul central al anului. Învierea este speranţa creştinilor! Iar pentru creştini există "Învierea" din fiecare zi. Aş vrea să găsim toţi puterea de a spera, adică de a “învia” puţin în fiecare zi, aşa cum, în temeiul credinţei în Hristos şi în Învierea lui, simţim întotodeauna că există salvare, că există mai bine! Această putere, această credinţă, acest înţeles al Paştelui îl doresc din tot sufletul fiecăruia dintre noi!”, scrie Antonescu pe Facebook.

”Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, vă transmit gândurile mele bune, alături de cele mai calde urări de sănătate, fericire şi împliniri! Fie ca Lumina Învierii să vă călăuzească şi să vă aducă în suflet pace şi bucurie. Hristos a Înviat!”, adaugă liderul PNL.

Emil Boc a transmis un mesaj pentru clujeni
”Dragi clujeni, cu ocazia sărbătorilor de Paşti, vă doresc să aveţi parte de sănătate, de bucurii, să-i aveţi alături pe cei dragi şi, dacă aveţi ocazia să faceţi un bine, să-l faceţi. Sărbători fericite şi să ne auzim cu bine!”, spune Emil Boc în mesajul video postat pe Facebook.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 apr, 2014
Daniela
antonescucu
Speranta ta este numai pentru un parastas mai de Doane-ajuta !!!
Esti mort din momentul stupid in care ai decis ca un idiot si cretin subdezvoltat, ruperea USL. Sa-ti fie tarana ...usoara !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ