Antonescu, ca în bancul cu ungurii şi Mihai Viteazu

| 17 feb, 2014

Îl ştiţi ? Hai că trebuie să-l ştiţi ! Dacă nu-l ştiţi, vi-l spun eu. Ok atunci, banc ajutător.

Ion îşi ascuţea coasa, iar vecinul lui Janos, îl intreabă : 
- De ce ascuţi coasa aia ?
- Mă Janos, eu vreau să te omor.
- Eşti nebun, ne cunoaştem de 20 de ani, nu am avut nimic de împărţit, ce-ai cu mine?
- Mă, e adevărat că voi l-aţi omorat pe Mihai Viteazu ?
- Da, dar asta a fost acum cinci sute de ani…
- Asa e, dar eu numai azi am aflat.

Vă sună cunoscut ? Cam aşa s-a răsculat din somnul profund şi  Crin Antonescu, care s-a trezit brusc că are o problemă vizavi de Dan Voiculescu. Ei, ce să vezi, tocmai acum când a realizat performanţa strălucitoare de a-şi marginaliza propriul partid în cadrul USL, Antonescu vede omul negru în persoana lui Voiculescu. Aoleu! Dar până mai ieri, cum a fost ? Căci ştim cu toţii, timp de aproape trei ani, PNL-ul condus de Crin Antonescu s-a aflat într-o alianţă de centru-dreapta cu Partidul Conservator. Nu ţin minte să-l fi auzit pe monsieur Antonescu lansând nici măcar vreo ironie ieftină la adresa preşedintelui de onoare al PC. E şi normal, pe atunci Voiculescu era bun. Bun să aduca PNL-ul la paritate cu PSD în cadrul Uniunii Social-Liberale. După ani de zile în care şeful liberalilor a colaborat cu Dan Voiculescu foarte bine, Crin Antonescu a aflat tocmai acum că toti aceşti ani a trăit o mare minciună. Ce dezamăgire trebuie să fi trăit actualul preşedinte al PNL, toţi aceşti ani în care s-a folosit abil de Voiculescu, duşi pe apa Sâmbetei ! 
Ce este cu adevărat jenant este că după atâta amar de vreme în care liberalul l-a acuzat pe Emil Boc ca fiind nimic altceva decât portavocea preşedintelui, astăzi, parcă mai mult ca niciodată, vorbele lui Basescu îşi găsesc cu uşurinţă ecou în discursul lui Crin Antonescu. Iese Băsescu la atac împotriva lui Ponta, sare şi Antonescu. Sare Băsescu la jugulara lui Voiculescu, hop şi Antonescu cu colţii înfipţi. 
Isteric şi ridicol, Antonescu rămâne din ce în ce mai singur. Iar Crin ar trebui să ştie cel mai bine că doar cu floare – nu se face primăvară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 2014
aladecaretiazismatasateferesti
am inteles ca ungurii sunt baieti fini,stiu istorie...
romanii stiu sa ascuta coasa doar
cred ca ungurii ar fi utili la guvernare...
17 feb, 2014
Vasile Zarnescu
Pentru argumente suplimentare despre cît e de ridicol şi de nociv Crin Antonescum citiţi şi aici: http://ro.altermedia.info/romania/2009/10/18/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/.
17 feb, 2014
berenger
bun bancul
numai ca se potriveste foarte bine si pesedeilor, care de abia acum au auzit cat de rau e antonescu
17 feb, 2014
cantautor
se stie ca ala micu are o datorie mare la Voiculescu...
ca sa castige mai mult,pentru rambursare,trebuie sa ajunga vicepremier..
Antonescu,nu este de acord...
nu contribuim fiecare sa-si plateasca cineva datoriile..
aici PNL-ul are dreptate...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ