Antonescu, despre nominalizarea la MAI: Nu am discutat niciun nume

| 06 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că viitorul ministru de Interne va fi decis la reuniunea de vineri a partidului şi a negat că la întâlnirea de joi cu premierul Victor Ponta ar fi menţionat vreun nume, informează Mediafax.

"Deciziile vor fi luate mâine. Deciziile, în măsura în care vor privi Guvernul, cel puţin una, şi anume succesorul domnului Stroe la Ministerul de Interne, vor fi comunicate premierului. Am avut deja, cum aţi putut constata, o discuţie cu domnia sa, pentru că va fi plecat mâine la Jocurile Olimpice de Iarnă, de la Soci, Rusia, şi l-am informat, i-am adus la cunoştinţă cam cum se conturează lucrurile. Premierul este şi, dacă vor fi schimbări, va fi pus la curent şi vom face toate comentariile", a spus el.

Întrebat dacă, în discuţia cu Victor Ponta a nominalizat vreo persoană ca viitor succesor al lui Radu Stroe, Antonescu a negat.

"Nu discutăm aici vreun nume, eu nu am pomenit de niciun nume. Mâine toate aceste lucruri vor fi date", a arătat liderul PNL.

Crin Antonescu, a susţinut, joi, că la reuniunea liberală de vineri deciziile vor fi luate "fără niciun fel de război", el ţinând să sublinieze că în PNL nu e "niciun fel de bătălie, nu e niciun fel de agitaţie, nu e niciun fel de conflict".

"Avem o Delegaţie Permanentă care va avea loc mâine şi Birou Politic în care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea miniştrilor, de la activitatea Guvernului, a Parlamentului, până la perspectivele, obiectivele şi, acolo unde este cazul, mutările pentru perioada următoare. Vom discuta, vom lua decizii în această privinţă fără niciun fel de război", a spus liderul PNL.

El a spus că toată lumea în PNL are aceleaşi obiective, acelaşi program.

"Suntem o echipă care are poziţii, prin anumiţi reprezentanţi ai în Guvern, o anumită pondere în Parlament, o reprezentare la nivelul USL. Toate aceste lucruri trebuie armonizate adăugând şi măsurile de organizare care se vor lua pentru alegerile europarlamentare care urmează. Toate aceste lucruri, în deplină ordine şi chiar seninătate, vor fi discutate mâine, se vor lua decizii mâine", a menţionat liberalul.

Acesta a mai afirmat că PNL, ca toate celelalte partide, se organizează la începutul unui an extrem de important din toate punctele de vedere, inclusiv electoral.

Tag-uri: Crin Antonescu, mai
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ