Antonescu: PNL se organizează la începutul fiecărui an

| 06 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Palatul Parlamentului că nu este niciun fel de bătălie în partidul Naţional Liberal, doar că la începutul ficărui an partidul se organizează, mai ales că urmează şi un an electoral.

"Văd o agitatie jurnalistica fara precedent şi doresc sa fac cateva precizari. Nu e niciun fel de batalie în PNL. Ca toate partidele, PNL se organizeaza la inceputul fiecarui an...mai ales că urmează un an greu electoral", a punctat Crin Antonescu.

Acesta a amintit că vineri, în cadrul şedinţelor Biroului Politic şi Delegaţiei Permanente, se vor discuta foarte multe lucruri, inclusiv perspectivele si mutarile din perioada urmatoare.

"Vom face toate comentariile maine. Am convenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine", a subliniat Antonescu.

Citeşte şi: Iohannis: E posibil ca PNL să discute vineri despre remanierea Guvernului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ