Antonescu: Noi vom părăsi ultimii acest Guvern și USL-ul

| 19 dec, 2013

Vă asigur că noi vom părăsi ultimii acest guvern și USL-ul, pentru că mereu când am făcut o alianță am respectat-o, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Nu vom lua niciodată inițiativa de a rupe Guvernul, nu vom încerca să ne derobăm de responsabilitatea guvernării. Nu punem la cale astfel de planuri”, a subliniat Crin Antonescu la Digi 24.

„Sigur că nu pot spune Nu voi veni niciodată cu demisia, pentru că se întâmplă în politică tot felul de lucruri inacceptabile, la care nu poți fi părtaș”, a adăugat el.

Nu mă aştept la Victor Ponta să ia o decizie aberantă, inacceptabilă.

„Nu punem la cale decât o bună guvernare, pe cât se poate, o bună legiferare în țară și o îmbunătățire a activității Parlamentului. Nu aștept decât ca în 2014, pe proiectul România puternică, să câștigăm președinția cu o candidatură sub culorile USL”, a subliniat Crin Antonescu.

Relaţia din USL e tensionată

"Relaţia din USL este destul de tensionată, avem probleme în a ne raporta la mesajul originar, avem probleme cu grupuri din PSD care confundă USL cu PSD şi 2014 cu 2004 şi cu înţelegerea faptului că în cotractul nostru politic care prevede premier PSD şi candidat la preşedinţie PNL este dus în termeni destul de vulgari ai unul contract ca între persoane fizice: da, avem o datorie, dar să vedem dacă o mai plătim".

Nu accept acest gen de târg, de genul te susţinem ca preşedinte dar ne garantezi a, b, c. Ce am spus eu public este interpretat ca un atac la PSD, or, nu este. Nu la PSD-ul cu care am făcut o alianţă”, a declarat Crin Antonescu, la Digi 24.

Referindu-se la relaţiile personale cu Victor Ponta, liderul PNL a spus: „Relaţiile personale sunt importante. Dacă în bună parte relaţia e deteriorată e pentru că tot ce se află în spatele nostru ca filozofie şi interese nu şi-a recuperat poziţia de stabilitate. 2014 va fi un adevărat turnesol, vom vedea dacă USL e viabilă, iar proiectul e fezabil şi dacă şi liderii acestor partide şi partidele însele pot mobiliza marea parte a a alegătorilor”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 2013
batrinul
Ciolanul nene ,ciolanul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ