Antonescu nu ştie dacă va candida la Congresul PNL, la care se decide prezidenţiabilul

| 26 mai, 2014

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a spus ca la viitorul congres al PNL se va decide si candidatul la prezidentiale, precizand ca in acest moment nu pune problema candidaturii sale la sefia partidului.

Intrebat daca va candida din nou pentru functia de presedinte al PNL, la viitorul congres extraordinar al liberalilor, Antonescu a raspuns: "Nu pun problema asta acum". "Congresul decide si asupra candidatului la Presedintie", a spus Antonescu, la iesirea dintr-o sedinta informala a PNL, care a avut loc luni.

Liderul liberal a comentat si rezultatul alegerilor europarlamentare, afirmand ca PNL este "singurul partid care a asumat esecul in aceste alegeri".

"Toti jucatorii clasici aflati la startul acestei competitii au suferit un esec. PDL a suferit cel mai mic esec. PSD s-a situat mult sub asteptarile sale", a subliniat Antonescu, aratand ca social-democratii "au avut toate avantajele de partea lor" in aceste alegeri, astfel ca "sigur ca prezidentialele se anunta grele si pentru ei".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ