Antonescu: PSD-ul lui Ponta este mult mai slab decât PSD-ul lui Năstase

| 05 mar, 2014

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, este de părere că Partidul Social Democrat (PSD) condus de Victor Ponta 'este mult mai slab decât PSD-ul condus de Adrian Năstase'.

El a declarat miercuri, în cadrul unei întâlnirii avute la Bacău cu liderii PNL din județele Moldovei, că profilul alegătorilor din România s-a modificat față de acum zece ani.

'PSD-ul lui Ponta este mult mai slab decât PSD-ul lui Adrian Năstase din 2004. E mai slab nu doar pentru că domnul Ponta nu e domnul Adrian Năstase de atunci, ci pentru că au mai crescut niște copii, niște tineri au mai căpătat drept de vot, că milioane de oameni români au mai umblat prin Europa asta și prin lume și unii s-au mai întors, că mintea oamenilor s-a mai deschis și că e mai greu în 2014 să mai convingi, să mai manipulezi, să constrângi oamenii, așa cum făceai în 2004', a afirmat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 2014
gigi
Iti faci iluzii mai antonescule ,copiii care au crescut vad un las care in locul luptei ptr. impunerea unor obiective in cadrul unei coalitii votate de cetateni prefera sa fuga si sa distruga votul cetatenilor ,lasa tara fara guvern ,isi da demisia din functii din interese personale,face o opozitie fara cap.Guvernul Ponta a anuntat ca va reduce CAS si impozitul pe profitul reinvestit(initiativa PC),vine si el cu o lege inainte ca sa se discute cu finanatatorii internationali.Asta e o copilarie ,infantilism.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ