Boc, despre demisia lui Antonescu: Nu funcţionează pe post de spălătoria Nufărul

| 05 mar, 2014

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului "nu funcţionează pe post de spălătoria Nufărul" şi că acesta "nu s-a spălat" peste noapte de tot ce a făcut în doi ani ca lider al USL.

Emil Boc a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, mai are multe lucruri de făcut pentru a se legitima ca "om din opoziţie", după ce a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului.

"Crin Antonescu mai are multe păcate şi mai are multe lucruri de făcut pentru a se legitima ca om din opoziţie. Deocamdată, Crin Antonescu este părtaş la guvernarea USL la fel ca Victor Ponta. Un gest de demisie nu-l spală de tot ce a făcut în aceşti doi ani ca lider al USL, să ne înţelegem bine, demisia nu funcţionează pe post de spălătoria Nufărul, să uiţi tot ce a făcut Crin Antonescu şi că este membru al opoziţiei. Antonescu este părtaş la cele 35 de taxe noi, la creşterea preţurilor la utilităţi pentru populaţie, la atacul la statul de drept pe care USL l-a făcut, la atacul la democraţie. Crin Antonescu nu s-a spălat printr-o demisie, peste noapte, de toate aceste păcate", a spus Emil Boc.

Crin Antonescu a anunţat, marţi, că demisionează din funcţia de preşedinte al Senatului, declaraţia fiind făcută în plenul Parlamentului, la şedinţa în care s-a votat noua componenţă a Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ