Antonescu, 'trădătorilor' din PNL: Numai cei drepţi contează, cine trădează încetează să existe

| 28 iun, 2014

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a transmis sâmbătă un mesaj 'trădătorilor' din partid, arătând că 'cine trădează încetează să mai existe'.

El a spus că nu vrea să numere trădătorii, deşi a afirmat că lista este destul de lungă.

'Trădătorii iau ochii, pentru că sunt invitaţi la televiziuni, se agită, promit, candidează, înfiinţează partide, ţin citez 'vie flacăra liberalismului' (...), uneori chiar nu li se ştie nici numele chiar dintre noi, dar mesajul meu din capul locului al acestei aventuri de existenţă pe care am avut-o împreună este că numai cei din urmă, numai cei drepţi, numai aceia contează, numai aceia există pentru că cine trădează încetează să existe. Eşti ceva şi când trădezi nu mai exişti', a afirmat Antonescu, la Congresul PNL.

Potrivit acestuia, PNL nu va putea să aibă în rândurile sale întotdeauna numai oameni 'curaţi, devotaţi, dedicaţi, care să dea tot şi să nu ceară nimic', dar este esenţial ca aceşti oameni să existe mereu şi ca viaţa şi istoria partidului să fie întrupată de ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ