Anunțul important făcut de presa internațională despre SIMONA HALEP

| 23 iun, 15:06

Deși primele informații îl dădeau pe Daniel Dobre ca noul antrenor al Simonei Halep, după despărțirea de Victor Ioniță, presa internațională susține că australianul Darren Cahill va fi cel care o va pregăti de acum pe sportiva de pe locul 3 mondial, scrie dolce-sport.ro.

Antrenor în cadrul programulului Adidas Player Development, Darren Cahill și-a început colaborarea cu Simona odată cu startul sezonului american, iar primul turneu a fost cel de la Indian Wells, câștigat en-fanfare de sportiva noastră.

“După ce au lucrat împreună în mai multe turnee, în 2015, Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu normă întreagă. Primul turneu pe care românca îl va disputa în noua formulă este chiar Wimbledonul, care va începe pe 29 iunie. Această decizie vine după ce Halep a decis să renunţe la serviciile lui Victor Ioniţă, antrenor pe care l-a avut alături în ultimele 8 luni, după despărţirea de Wim Fissette”, a scris siteul de specialitate www.ubitennis.com.

Simona Halep și-a încetat recent colaborarea cu Victor Ioniță. 

Darren Cahill a lucrat printre alți cu fostul mare tenismen Andre Agassi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ